Grafisk Design
Illustrationer
Mönster
Produktdesign / Visualisering
Förpackningsdesign
Webdesign
Bilder från verkligheten
Pressreleaser & Bildbank
Externa Länkar

PRISER & NOMINERINGAR

Åhléns Design AwardRusta Design AwardFormica Design Award

 
 
  OM OSS...

Kredema startades av Kicki 1999. Då var det mestadels illustrationsuppdrag och frilans på reklambyråer. Peter startade sitt företag 2002 och tog då namnet Kredema. Vi är fortfarande två ensklida företag och jobbar oftast var och en för sig, men ibland gör vi saker tillsammans när det behövs.

Vi är båda väldigt kreativa och är inte rädda för att ta nya utmaningar. Eftersom vi också är gifta och lever ihop kretsar en stor del av vårt liv kring design. Alla produktioner granskas noga av den andre och vi ger varandra uppslag och ideér.

Det bästa vi har gjort tillsammans är våra två barn. Isac 6 1/2, och Julius 5 år. De har redan nu visat att de har ärvt den kreativa ådran och kommer förmodligen att ta över företaget om en 20 år.

Hoppas att ni gillar vad ni ser här på vår sida och att ni hör av er om ni har något spännande uppdrag åt oss!

/Kicki & Peter


Kicki Edgren Nyborg.Född 1972 i Trollhättan. Har alltid varit intresserad av att teckna och sålde mina första illustrationer redan som 13-åring. Gick ett antal olika utbildningar i början av 90-talet (då jag även flyttade till Göteborg). 1998 startade jag Kredema och har sedan dess frilansat inom illustration och grafisk form. I samband med det gick jag också Forsbergs skola. 2009 tog jag en mastersexamen i design på HDK. Efter denna utbildning har jag breddat min kompetens med mönster- och produktdesign.
  Peter NyborgFödd 1968 i Trollhättan. Har bott i Stockholm och Lund, men sedan 1996 är det Göteborg som gäller. Har ett stort intresse för design, musik och inredning. Två utbildningar har jag i bagaget. Kommunikation & Media samt Webmaster. Började min bana inom media på IT-företaget GlobeCom som Webmaster. Har varit en Kredema sedan 2002. Gjorde ett kortare avbrott i två år då jag var anställd som AD på reklambyrån Branded  
 
 
 
 
© 2011 Kredema Design
 
Visit us on Facebook! All about Off the Wall